Foto Ferran
https://www.enfoquenatura.com/

"/>
Foto Ferran

Taller fotogràfic Carnestoltes de Venècia

 

Taller fotogràfic Carnestoltes de Venècia

Una experiència inoblidable, màgica, única. Viurem l'encant i la màgia de l'Carnaval de Venècia, aprenent a fotografiar o millorant la teva tècnica des de dins de l'carnaval.
Més informació: Informació: https://www.enfoquenatura.com/

Viurem l'encant i la màgia de l'Carnaval de Venècia, aprenent a fotografiar o millorant la teva tècnica: racons, postes de sol, màscares i disfresses. Viurem la Festa delle Casa, Il Voll dell 'Angelo el Concurs de la Màscara més bella ... i per descomptat respirarem història, màgia i elegància per cada canal, per cada pont ...
Una experiència sens dubte, inoblidable.

Viatge fotogràfic.

Venècia Carnaval 2020. 13 de febrer a febrer 17

ROBERTO LÓPEZ CRUZ, M. ÁNGELES LLERA GARZÓN I FERRAN AGUILAR

Una experiència inoblidable, màgica, única. Viurem l'encant i la màgia de l'Carnaval de Venècia, aprenent a fotografiar o millorant la teva tècnica des de dins de l'carnaval.

Visitarem la acolorida Murano i els seus vidriers, viurem la Festa delle Casa, Il vollo dell 'Angelo el Concurs de la Màscara més bella... i per descomptat respirarem història, màgia i elegància per cada canal, per cada pont ...

A més oferim l'experiència única d'interactuar amb els millors models venecians que posaran només per a nosaltres.

Durant l'estada, impartirem un taller d'il·luminació de flash de mà. Els professors realitzaran breus indicacions en les diferents situacions que ens trobem, Combinant el llum ambiental amb la llum de l'flaix. Durant la vista es poden provar diferents accessoris d'il·luminació de les principals marques i a la fi de la jornada es realitzaran valoracions i tutories de les imatges realitzades.

Una experiència personal i fotogràfica excepcional de la mà de tres grans fotògrafs experimentats que et mostraran una Venècia íntima, exclusiva, fascinant, inoblidable, selecta, elegant i multitudinària alhora ia conservar a la targeta de memòria tots i cada un d'aquests fascinants moments .

Més informació: Informació: https://www.enfoquenatura.com/

Vull més informació sobre el Taller fotogràfic Carnestoltes de Venècia

Necessites saber més?

Enviant el missatge

Missatge enviat correctament

Error en el codi de seguretat

El missatge no s'ha pogut enviar. Torneu-ho a provar passats uns minuts

 
 
 
 

Foto Ferran us informa que les vostres dades seran emmagatzemades en un fitxer de la seva propietat. A qualsevol moment podeu obtenir informació sobre les vostres dades i exercir el vostre dret a rectificació, cancel·lació i oposició enviant una sol·licitud escrita que permeti acreditar la vostra identitat, enviament i recepció. Les sol·licituds hauran d'anar dirigides a l'adreça especificada en la columna esquerra d'aquesta pàgina, a l'atenció del Responsable del Fitxer.

imatge16.jpg
imatge22.jpg
imatge8.jpg
imatge28.jpg
imatge14.jpg
imatge10.jpg

Aquest lloc Web utilitza cookies per a
millorar els nostres serveis
Utilitzem cookies de tercers que
capten informació de l'activitat
de l'usuari a la web. Més informació

CONTINUAR