Foto Ferran

Avís Legal i Política de Privadesa

La informació que contenen les pàgines web / Web-Site i Portal de Foto Ferran ha estat preparada i es subministra únicament i exclusivament amb el propòsit de donar informació a totes les persones que interessades a obtenir informació Foto Ferran I, si s'escau, sobre les seves empreses associades i subsidiàries i sobre els productes i serveis comercialitzats per aquestes i / o tercers amb qui eventuals o permanents pogués haver concertat acords al respecte, d'ara endavant "tercers col·laboradors".

En accedir i connectar amb aquesta pàgina web / Web-Site s'accepta que Foto Ferran no serà responsable de cap pèrdua directa o indirecta, derivada de l'ús de la informació ja sigui titularitat pròpia o de tercers col·laboradors i de les matèries i productes contingudes en la mateixa o per l'accés a altres matèries i continguts existents d'Internet a través de les connexions amb aquesta pàgina web / Web-Site. L'accés a la / es pàgina / es web de Foto Ferran no implica cap tipus de garantia, expressa o implícita atorgada per Foto Ferran , Respecte a la idoneïtat dels continguts inclosos en les mateixes per a fins particulars de qui hi accedeixi. En conseqüència, tant l'accés a aquesta / es pàgina / es web, com l'ús que pugui fer de la informació i continguts inclosos en les mateixes, s'efectua sota l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi, i Foto Ferran no respondrà en cap cas, ni per danys directes ni indirectes, dany emergent i / o per lucre cessant, ja sigui dels eventuals perjudicis derivats de l'ús de la informació i continguts accessibles en aquestes pàgines web o derivat de l'accés a altres pàgines web o continguts de tercers a través de les connexions i "links" existents.

En relació amb l'establiment de links o hiperenllaços a la pàgina web / lloc web de Foto Ferran , aquesta manifesta que no assumeix cap responsabilitat pels continguts enllaçats mitjançant link al seu lloc web.

Així mateix, Foto Ferran autoritza a citar els continguts en altres seus o a enllaçar-los sempre que es faci constar l'origen d'aquests continguts i que el navegador utilitzat mostri l'adreça URL de Foto Ferran . Foto Ferran no té cap control sobre aquests enllaços de tercers pel que no respondrà per la disponibilitat dels llocs web enllaçats, ni pels productes o serveis comercialitzats en el mateix ni pels seus continguts, ni pels recursos facilitats als usuaris d'Internet.

En el cas que Foto Ferran sigui advertida de la realització, per part dels usuaris de qualsevol dels seus serveis facilitats a través del Portal, d'activitats que atempten contra drets de tercers o constitutives de delicte, Foto Ferran pot rescindir de forma immediata la relació amb aquest usuari i adoptar les mesures necessàries per evitar la continuïtat d'aquestes activitats.

El copyright del material contingut en aquest web, incloent amb caràcter merament enunciatiu i no limitatiu les marques i els seus logotips, són propietat exclusiva de Foto Ferran o de tercers col·laboradors. L'accés a aquest no implica, en cap aspecte, cap llicència per a la seva reproducció, distribució, comercialització i / o transformació que, en tot cas, estarà prohibida excepte previ i exprés consentiment de Foto Ferran o dels seus tercers col·laboradors

Les dades de caràcter personal que ja teniu., Un cop rebuts per Foto Ferran , Seran tractades d'acord amb el que disposa la llei espanyola, i de conformitat amb les polítiques de privacitat establertes per a cada servei ofert a través del Portal de Foto Ferran

Política de privacitat
En virtut de la normativa de protecció de dades de caràcter personal, per la present autoritza que les dades personals facilitades siguin tractades i incorporades als fitxers responsabilitat de i domicili a C/ Higini Anglès, 10 baixos Tarragona

Si les dades són facilitades a través del formulari contacte: aquestes dades seran tractades en un fitxer anomenat contactes per poder informar dels nostres serveis i remetre-li informació que considerem que pot ser del seu interès. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservats sempre que vostè. no manifesti la seva voluntat de no continuar rebent correus.

Si les dades són facilitades a través del formulari de registre: aquestes dades seran tractades en un fitxer de clients per poder gestionar les dades dels usuaris registrats així com els productes adquirits o reclamacions a l'efecte produïts. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones excepte a aquelles autoritats obligats legalment i seran conservats sempre que vostè. no manifesti la seva voluntat de no continuar rebent correus.

En cualquier caso podrá indicar la revocación del consentimiento dado, así como ejercitar los derechos de acceso, rectificación o supresión, la limitación del tratamiento u oponer-se, así como el derecho a la portabilidad de los datos. Estas peticiones deberán realizarse C/ Higini Anglès, 10 baixos Tarragona o info@fotoferran.es

Així mateix també podrà presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades.

Dades legals
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (Llei 34/2002 - LSSI-CE), en vigor des del 12 d'octubre de 2002, es posa en coneixement públic la següent informació:

Objecte del web
Presentació d'informació referent a activitats de Foto Ferran i contractació per via electrònica dels serveis oferts.

Responsable de la web
Foto Ferran
C/ Higini Anglès, 10 baixos
43001 Tarragona
NIF

Contacte
977 221 164
info@fotoferran.es
fotoferran.es

imatge14.jpg
imatge4.jpg
imatge10.jpg
imatge7.jpg
imatge18.jpg
imatge1.jpg

Aquest lloc Web utilitza cookies per a
millorar els nostres serveis
Utilitzem cookies de tercers que
capten informació de l'activitat
de l'usuari a la web. Més informació

CONTINUAR