Foto Ferran

Qui som?

Filosofia

El senyor Ferran Arce ha treballat incansablement més de 40 anys oferint professionalitat, compromís i afecte. El valor de la feina humà reconegut per la confiança dels tarragonins. Agraïm a la família Arce seva dedicació i esforç. Tota una vida dedicada a la fotografia i als el comerç fotogràfic.


Al 2017 Ferran Aguilar pren el relleu seguint amb la mateixa filosofia comercial, però modernitzant la nostra activitat en un sector dinàmic que exigeix ​​d'una innovació contínua a nivell formatiu i tecnològic.

Actualment és un moment difícil per al comerç físic. El nostre repte és adaptar-nos a el nou escenari i consolidar els nostres serveis.

Som un equip renovat, professional i amb competències en diferents àmbits com la formació, la reparació de càmeres i objectius, la neteja de sensors, la restauració fotogràfica i la fotografia social, entre d'altres.

Aquesta és la nostra filosofia, el compromís amb el client.

Filosofia d'empresa

Oferim un servei de proximitat, i atenció a client, amb la vocació d'oferir serveis de qualitat a empreses i aficionats.

Ferran Aguilar

Currículum Vitae.

Fotògraf de l'Associació de Fotògrafs Professionals d'Espanya (AFPE) i consultor ambiental, neix a Tarragona el 1969. Els seus treballs se centren en documentar la biodiversitat natural relacionant-la amb les històries humanes. Utilitza la fotografia com un llenguatge en pro de la conservació, relacionant els paisatges, les cultures i les espècies d'éssers vius i buscant històries en què interactuïn tots ells.

Actualment és director de fotografia a l'empresa MEDIGRAPHIC, on elabora materials divulgatius.

Ha estat guardonat en més d'un centenar de concursos nacionals de fotografia de natura, entre els quals cal destacar els següents premis: Dues Medalles GAUDÍ de Fotografia, FOTO NIKON, EISA MAESTRO y LUX ORO y PLATA.

En l'àmbit editorial ha publicat 6 llibres com a autor i 15 com a coautor.

La seva última exposició, "PLASTIK", es va presentar el 2019 a la fira d'art Montbriart, a Montbrió de Camp.

És director de l'aula fotogràfica FOTO FERRAN, on imparteix classes de fotografia científica i macrofotografia. Des de l'any 2013 és professor i col·laborador de NIKON SCHOOL de Barcelona. També treballa com a responsable del departament de comunicació de MN CONSULTORS.

Fotografia del fundador

Actualment col·labora com a director de fotografia en diferents documentals de natura, fauna en perill i restauració d'ambients aquàtics per a la productora MN Films.

És un fotògraf polivalent, ja que en els últims deu anys s'ha dedicat a investigar en camps tan diversos com la fotografia documental i gastronòmica, el retrat i el reportatge, oferint serveis professionals a particulars i empreses.

Des de fa dos anys és gerent de el comerç de fotografia Foto Ferran de Tarragona, on ofereix material fotogràfic i serveis d'assessorament, reparació i venda de tot tipus d'accessoris fotogràfics.

Som un equip

Som un equip professional. Les persones que treballen a l'empresa tenen una dilatada experiència en el comerç fotogràfic i també en els diferents departaments en què estan assignats.

Col·laborem directament amb professionals independents de diferents àmbits com el disseny, la programació web, la il·lustració científica, la producció cinematogràfica i documental i la impressió, entre d'altres.

Toñi Reyes Llorca

Tècnica en maquinària fotogràfica

Ha treballat en comerços de fotografia des de 1996. S'ha especialitzat en maquinàries MINI LAB de revelat analògic, impressió fotogràfica digital i quioscs ORDER-ITS.

Cristina Masip

Videògrafa

Videògrafa especialitzada en esdeveniments, amb set anys d'experiència en el món audiovisual i en l'atenció a client en comerç fotogràfic.

Stefan Vasilev

Comercial

Empresari i fotògraf búlgar establert a Tarragona. Va realitzar el curs fotografia professional a Obtura. Actualment col·labora amb l'aula Foto Ferran.

imatge28.jpg
imatge1.jpg
imatge10.jpg
imatge21.jpg
imatge27.jpg
imatge13.jpg

Aquest lloc Web utilitza cookies per a
millorar els nostres serveis
Utilitzem cookies de tercers que
capten informació de l'activitat
de l'usuari a la web. Més informació

CONTINUAR