Foto Ferran

Què fem?

Oferim formació especialitzada directament a empreses que per la seva activitat tenen empleats que necessiten competències fotogràfiques en diferents àmbits com l'odontologia, la indústria, la publicitat, la medicina forense i la fotografia científica, entre d'altres.

Adaptem els continguts a les necessitats de l'empresa, valorant el nivell de coneixements i el temps que poden emprar els professionals per formar-se.

El nostre equip es desplaça a les instal·lacions de l'empresa per conèixer l'aula i les necessitats. Les classes poden ser en la mateixa empresa i/o a la nostra aula, i també poden ser personalitzades i / o grupals.

 

Vull més informació sobre aquest servei

Necessites saber més?

Enviant el missatge

Missatge enviat correctament

Error en el codi de seguretat

El missatge no s'ha pogut enviar. Torneu-ho a provar passats uns minuts

 
 
 
 

Foto Ferran us informa que les vostres dades seran emmagatzemades en un fitxer de la seva propietat. A qualsevol moment podeu obtenir informació sobre les vostres dades i exercir el vostre dret a rectificació, cancel·lació i oposició enviant una sol·licitud escrita que permeti acreditar la vostra identitat, enviament i recepció. Les sol·licituds hauran d'anar dirigides a l'adreça especificada en la columna esquerra d'aquesta pàgina, a l'atenció del Responsable del Fitxer.

imatge10.jpg
imatge15.jpg
imatge9.jpg
imatge5.jpg
imatge18.jpg
imatge27.jpg

Aquest lloc Web utilitza cookies per a
millorar els nostres serveis
Utilitzem cookies de tercers que
capten informació de l'activitat
de l'usuari a la web. Més informació

CONTINUAR